DOMEINNAAM DOMEIN NAMEN START
Gratis domeinnamen aanbieden voor verkoop of verhuur
Hulp bij: Zoekmachines, Hosting, Domeinnaam registratie, Optimalisatie, enz.

START JOUW AANGEBODEN DOMEINNAAM INDEX DOMEINNAMEN JE NAAM  NOG VRIJ ? CONTACT
       Aanmelden zoekmachines en Google sitemap

U website is klaar en nu moet u nog gevonden worden op Internet zodat u bezoekers op uw website krijgt. Er zijn natuurlijk tal van zoekmachines waarbij Google het grootste aandeel heeft. Het is natuurlijk onzin als u diensten of producten verkoopt in Nederland of België dat u veel aandacht besteedt aan zoekmachines die hoofdzakelijk in Amerika (voorbeeld) gebruikt worden. Dus uw nieuwe web site aanmelden bij Google is een "must". Natuurlijk is het van belang dat u zich bij de overige voor u belangrijke zoekmachines ook aanmeld.

Google sitemap: Een mogelijkheid om uw website goed en snel geïndexeerd te krijgen is het gebruik van google sitemaps. Dit is een script wat op uw hosting server draait waardoor Google ziet dat u eigenaar bent van de website en u google aangeeft met welke frequentie u site op de server bezocht moet worden. Hierdoor ziet google direct of er wijzigingen zijn aangebracht op uw website (altijd actueel) en door dit google sitemaps script wordt niet alleen uw startpagina bezocht maar ook de onderliggende pagina's

Wat kunnen wij voor u doen?
• Zoekmachine aanmelding.
• Site aanmelden bij Google.
• Hulp bij Google sitemaps.

Voorwaarden:
• Hebt u bij ons de domein naam geregistreerd en maakt u gebruik van onze goedkope hosting voor België en Nederland ... gratis aanmelding zoekmachines.

• Wij kunnen voor u (op onze server of andere Web hosting) voor Euro 45,00 Google sitemaps installeren (nadat u zich gratis heeft aangemeld bij Webmaster hulpprogramma's van google) en u uitleg geven over de verdere werking hier van.

                   Klik
hier als u gebruik wil maken van deze diensten.

         Wij houden ons aanbevolen voor een donatie (E 2=)  Doneer